Десет жени ходят два пъти месечно заедно в по-добрите ресторанти на София, понякога в други градове и по света. И вярват, че любовта към храната и виното е естествена част от качеството на живот, което формира и други ценности.
неделя, 19 декември 2010 г.
Защо да не ходим в Марая Фюжън и къде сушито си заслужава:)
Обожавам суши. От момента, когато го опитах за първи път преди много години в Щатите до ден днешен това ми е любимата храна. Българите сме доста консервтивни по отношение на екзотична кухня. Но на сушито му потръгна обаче. От някоко години си стана дори модерно да се ходи на суши в София. И може би именно тази тенденция е довела до недоразумение като Марая-та на Раковска и Кристал. Да го хване яд човек защо на това прекрасно място. Попаднах случайно там. Бях ходила един път там преди повече от година, но тогава реших, че съотношението цена качество не си заслужава. А и обкръжението от съседните маси не беше онова, което те кара да се чувстваш ок. И така. След това отвориха Хепи на съседния ъгъл и проблема със суши-глада в района беше решен. Добро суши на добра цена и добро обслужване. Хамачи в Лозенец и Суши бара на Денкоглу също решават проблема безотказно. Не споменавам САСА не защото не е добро, напротив, прекрасно е, просто е доста по-висок клас ресторант. Та да се върна за Марая - храната като цяло беше ОК, обслужването - кошмар, въпроси от сорта "Ама само това ли ще поръчате" и то няколко пъти няма как да те накара да отидеш пак. И последно, а пък Вие решете дали да ходите, малка бутилка от 350мл струва 32лв.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Съгласна- в Хепи балансът храна-сервиз-цена е най-сполучлив. Струва ми се доста практичен коментарът. И огладнях.:)
ОтговорИзтриване