неделя, 18 април 2010 г.

Уикендът, такъв какъвто го харесвам

Накратко. Един добър уикенд. Обяд в събота с човека, който обичам. Рожден ден на най-усмихнатата приятелка, моято имам. Втори, закъснял/отложен рожден ден на едно странно място. Обяд с най-добре пишещата ми и най-новата ми приятелка.
Опитах да напиша всичко това преди час от лаптопа на сина ми. Оказа се с парола. Намерих три фаса в стаята му, както и куп боклуци и излязох от стаята преи да успея да се ядосам. По този повод пиша от щанда на APPLE в мола. Long live APPLE! Винаги съм им била фен, макар че на щанда им в мола на Стамболийски ми обясниха, че нямат интернет, защото много го ползвали..... клиентите имаха пред вид. Идеше ми да изкрещя - Това се нарича МАРКЕТИНГ и по цял свят е така!
Както и да е. Обяд в новия ресторант Лео (под Дондуков, мисля, че на Искър е). Давам 100% препоръка - прекрасни пици и паста, богат избор на салата и вина. Както и много други ястия и предястия. Пицата с аншоа и моцарела плюс маслини е в топ 5 на най-добрите пици, които съм пробвала.
Обядът днес беше на място, където мисля, че ще посещавам често. Guest house на Раковска и Карнеги, близо до канала. Много добро ризото със спанак и сушени домати, издържан интериор и подходяща фонова музика. Не са много този тип места в София. Браво!

6 коментара:

  1. С две ръце за новото място на Валери Guest House :) Аз имам опит само със супата топчета /чудесна!/ и в почти празна от други посетители неделя, но разбрах, че стават чудесни партита и вечер. To be continue...

    ОтговорИзтриване
  2. Leo's Pizza се намира на Искър 11. Доставят с BG Menu.

    ОтговорИзтриване
  3. Помните ли, че не дойдох на първата сбирка в Comercial, защото ... тогава ми беше паднало да прегръщам един мъж, когото много харесвам :)..., което всъщност стана и повод да създадем правилата на нашата група - който отсъства, организира следващата сбирка. За непосветените - това не е наказание, а удоволствие, но същевременно задължение да присъстваш. Както и да е - решението да остана при мъжа вместо да дойда при васбе взето именно в пицария Leo, където се влюбих не само в пиците, но и в уникалните талятели със скариди и водка.

    В Guest house също се влюбих от първа хапка без никаква връзка с мъж до себе си :)Първото ми посещение там беше бизнес - среща, на която след три порции от чудесната им салата с козе сирене, паста с телешко и 2 бутилки червено вино се родиха великолепни идеи, които вече се реализират доста успешно.

    Освен вкусни, това са и вдъхновящи места. Имат онзи дух, който те инспирира и ти да направиш нещо готино.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. mnogo e dobra supata topcheta v Guest house i mnogo priqtna atmosfera na vtoriq etaj, kadeto ne se pushi:)

    ОтговорИзтриване
  6. най-добрият тарама хайвер! И ризото със скариди, което не е в менюто! Много добри! Всичко това в Guest house:)

    ОтговорИзтриване