неделя, 18 април 2010 г.

The olive garden restaurant




Ето го и мястото за нашата следваща срещар нали така? Ул. Ангел Кънчев 18, точно срещу Данис. Днес минаха оттам и ми се стори чудесно място, в менюто има няколко неща, които искам да опитам в-е-д-н-а-г-а :)

10 коментара:

  1. Изглежда адски - италиански романтично. Готин избор!!!

    ОтговорИзтриване
  2. В едно изречение бих казал, че пак бих отишла. Малко е шумно. на съседната маса седяха шумна група англо-говоящи. Обслужването започна бавно и трудно, но после се поправи. Храната е добра и виното не свърши:) Опитаите хумоса! Много е добър!

    ОтговорИзтриване
  3. С цветовете бяха малко скарани. Докато разберат,че бялото вино няма червен цвят минаха 15 минути.

    ОтговорИзтриване
  4. и с размерите също - вместо малка бира - голяма, но с усмивка:)

    ОтговорИзтриване
  5. Мястото наистина е приятно и отново ще го посетя. То е в онази част на София и на онази улица (Ангел Кънчев), която се превръща в локацията тип "ресторантче, до ресторантче, кое от кое по-съблазнителни". Срещу Danny's, близо до Annete, в съседство с Brasserie (което не знам дали все още се казва така, тъй като лятото собствениците му се смениха, но се сещате къде е - при градинката на "Солунска"). Olive Garden е поредното попълнение в това "каре" и има обещаващо конкурентен вид.
    Както вече стана дума, персоналът е доста объркан. Когато казахме, че искаме совиньон блан на Chilensis, ни донесоха червено вино. Вида на заведението не би трябвало да предполага да не се разпознава совиньон блан като бял сорт, но да се надяваме, че никога няма да попитат "Кабернето бяло ли да ви го донесем?" (не е смешно, случвало ми се е). Макар и по симпатичен начин се лутаха в поръчките.
    Добрата новина - хлябът е прясно изпечен на място. Поднася се с маслинова паста като комплимент от заведението. Хумусът е просто чудесен и винаги ще си го поръчвам със сядането там. Моето свинско филе беше сухичко. Мисля, че няма да експериментирам втори път, независимо че бе много добре комбинирано с аспержи, моркови и картофено пюре.
    Друг недостатък е, че няма възможност за плащане с дебитна или кредитна карта.
    Но друго достойнство е, че хапнахме и пийнахме съвсем прилично средно за по 30 лв. на човек.

    ОтговорИзтриване
  6. Моя приятелка е помощник-управител там и самата тя казва, че обслужването все още не им е на ниво. Иначе е доволна от кухнята. :)))

    ОтговорИзтриване
  7. моята паста също не беше впечатляваща, но салатите и хумосът получават отличен!

    ОтговорИзтриване
  8. В Щатите, ние имаме популярна верига ресторанти наречен The Olive Garden. Те могат да бъдат намерени във всеки търговски център. Това е еквивалентът на "Макдоналдс", така че качеството е ниско. Аз съм нетърпелив да посетя това място. www.caseyangelova.com

    ОтговорИзтриване
  9. Прилича малко на "Before and after".Там съм да го пробваме заедно.Момичета и моля да няма отсъстващи и да си носите записките от домовата книга

    ОтговорИзтриване